Multamestan kalliomurske, sepeli ja kivituhka

Multamestan oman tuotannon CE-merkitty murske ja kiviaines Keski-Suomen, Jyväskylän ja Laukaan alueella.

kivituhka 0-3

Kivituhka 0–3

Soveltuu erittäin hyvin viemäri- ja vesiputkien ja sähköjohtojen suojahiekaksi. Lajike on kivetöntä eikä vahingoita putkia. Käytetään myös Finnfoamien alla ja päällä täyttöhiekkana. CE-hyväksytty tuote.

kivituhka0-8

Kivituhka 0–8

Käytetään yleensä laattojen alusmateriaalina sekä pihojen pintamateriaalina sillä kivituhka tiivistyy ja kovettuu helposti. Tällä alustalla on myös lasten helppo ajaa polkupyörillä. CE-hyväksytty tuote.

Kam 0-11

Kalliomurska 0-11 

Paras käyttökohde tälle kiviainekselle on omakotitalojen, kerrostalojen sekä rivitalojen pihojen pintamateriaalit. Soveltuu myös erinomaisesti pihateiden pintamateriaaliksi. CE-hyväksytty tuote.

kam 0-16

Kalliomurska 0-16 

Tämä on sorateiden pintamateriaali jolla teet myös terassien pohjat. Sopii myös hyvin viemäriputkien arinamateriaaliksi. CE-hyväksytty tuote.

kam 0-31

Kalliomurska 0-31 

Tämä on helppokäyttöinen yleismatriaali, joka soveltuu monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi metsäautoteille ja anturoitten pohjalle (20–30 cm). CE-hyväksytty tuote.

kam 0-56

Kalliomurska 0-56 

Tätä isokokoista kalliomurskaa voi käyttää hallien ja isojen rakennusten pohjamateriaalina. Käytetään myös paljon rakennuksien ja teiden jakavana kerroksena. CE-hyväksytty tuote. 

kam 0-90

Kalliomurska 0-90

Tätä kalliomurskaa käytetään yleensä teiden pohjamateriaalina. pintaan lisätään tällöin hienompaa mursketta. Käytetään myös paljon teiden ja rakennuksien jakavana kerroksena. CE-hyväksytty tuote.

kam 0-200

Kalliomurska 0-200 

Jos olosuhteet ovat märät ja täyttökerrokset ovat isoja, käy tämä lajike pohjakerroksen tekemiseen. Soveltuu myös rajumpaan käyttöön sillä KAM 0-200 on kantava lajike. CE-hyväksytty tuote.

sepeli16-31

Sepeli 16-31 

Tätä käytetään yleensä hallien kapillaarikatkona. Soveltuu hyvin myös sisätäyttöihin. CE-hyväksytty tuote.

sepeli8-16

Sepeli 8-16 

Käytetään yleensä omakotitalojen kapillaarikatkona ja sisätäytössä. Soveltuu erinomaisesti myös salaojien päällysmateriaaliksi. CE-hyväksytty tuote.

sepeli3-8

Sepeli 3-8

Tämä lajike on erinomainen hiekoitussepelinä. Soveltuu liukkauden torjuntaan, sillä ei jäädy kovimmillakaan pakkasilla. CE-hyväksytty tuote.

sepeli8-11

Sepeli 8–11

Toimii hyvin raskaan kaluston pihojen ja muun muassa isojen rekkaterminaalien hiekoitussepelinä. CE-hyväksytty tuote.

Laske tarvitsemasi kiviaineksen määrä


Kiviaineksen tarpeesi:
Maa-aines m2 Syvyys m3 Paino (t)

Kalliomurskeen ja sepelin tilamuunnin

Voit oheisella maa-aineksen muuntimella laskea arvion tarvitsemasi kiviaineksen määrästä.

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja lähetämme sinulle oivallisen tarjouspyynnön pyytämistäsi tuotteista!

Tilaa kiviainesta meiltä

Valitse nouto tai toimitus


Tuotteet


Toimitustiedot

Teemme antamiesi tietojen perusteella sinulle tarjouksen.